AMON FLOWERS

Importator flori, plante si accesorii florale. Importam saptamanal trandafiri de calitate superioara. Datorita conditiilor speciale in care sunt cultivate, florile sunt deosebit de frumoase si rezistente pe o perioada mai indelungata.

EN GROS

Iti oferim sute de tipuri de flori direct de la bursele din Olanda la cele mai bune preturi. Importam periodic flori, mentinand  astfel calitatea si pretul corect. Florile pot fi cumparate direct din depozitul nostru din Pitesti.

EN DETAIL

Flori taiate, flori si plante la ghiveci, flori de gradina si terasa, accesorii florale, flori si plante exclusive, plante la ghiveci.
Florile pot fi cumparate direct din depozitul nostru din Pitesti.

home1

Plante neflorifere

Plante florifere

home3

Flori taiate

home4

Accesorii florale

home5

Vase

home6

Cosuri

WELCOME!

page1_img1
page1_img2

En gros si en detail

O varietate de flori taiate si plante la ghiveci te asteapta sa le descoperi in depozitul nostru Amon Flowers din Pitesti.

Oferim prețuri corecte si mai presus de toate, CALITATE

Ce oferim

Amon Flowers este o echipă de profesioniști în domeniu gata să îți ofere consultanță avizată în alegerea și păstrarea mărfii în cele mai bune condiții.

  • Lumanari botez

  • Flori taiate

  • Accesorii florale

  • Bureti

  • Vase ceramica / plastic

  • Cosuri

Importam periodic flori pentru ca floristii din Romania sa aiba acces la calitate si preturi corecte pe tot parcursul anului. Vei descoperi o gama larga de trandafiri si alte flori la un nivel ridicat de calitate.

Amon Flowers